EuroJackpot

EuroJackpot

2018-12-04 00:00:00 - Braňo "Ace"

Az EuroJackpot lottó a játékosok beteljesült álma már az Európai Unió 18 országában. Egyszerű szabályok, magas szintű biztonság és bombasztikus nyeremények. Kívánhatunk még ennél többet? Ez a közkedvelt lottó egy másik hihetetlenül ismert euró lottó mintájára jött létre EuroMillions. Az EuroJackpot-ot először 2012 márciusában sorsolták és bár eredetileg Amszterdamban keletkezett, mindmáig rendszeresen péntekenként sorsolják a finnországi Helsinkiben.

Miért olyan rendkívüli az EuroJackpot? Először is rögtön a hihetetlen főnyeremény jut az eszünkbe. Ez a 10 millió eurós alap nyereménytől folyamatosan emelkedik egészen a hihetetlen 90 000 000 €-ig. További előnye, hogy ha az 1. nyerőosztályban a nyereményekre fordítandó összeg meghaladja a 90 000 000 euró határértéket, a különbözet a 2. nyerőosztály nyereményalap-hányadát növeli meg. Ha a 2. nyerőosztály határát is meghaladja, a különbözet a 3. nyerőosztály hányadát növeli meg, és így tovább. Így könnyen megeshet, hogy a milliós nyereményhez nem kell eltalálnod az összes számot.

Az EuroJackpot lottó alapelve

Az EuroJackpot lottó alapelve nagyon egyszerű. Úgynevezett „powerball” elven működő lottóról van szó. A feladatod megtippelni hét számot. Öt számot kell kiválasztani az ötven számból álló számsorból 1-től 50-ig, plusz két pótszámot az 1-től 10-ig terjedő számsorból, az ún. Euroszámokat. A lottó kombinált mátrixa tehát 5/50 + 2/10.

A betét nagysága az EuroJackpot esetén 2 € egy teljesen kitöltött oszlopra, tehát egy tipp egy sorsolási időszakra. Természetesen előfizethető ugyanaz a fogadást több sorsolásra is előre. A szelvény online beadása további lehetőséget kínál a rendszer által generált fogadások formájában. Ezek esetében a tippek számát a rendszer határozza meg az EuroJackpot rendszerének táblázatai alapján.

Szelvény létrehozása online módon, az interneten

Arról, hogy milyen számok lesznek a szelvényeden, dönthetsz egyedül és manuális módon bejelölheted a számokat az online játékmezőn. A másik lehetőség, hogy hagyod a rendszert véletlen számokat generálni. Mi több, az így generált számoknak statisztikailag nagyobb az esélyük a nagyobb nyereményre. Miért is van ez? A legtöbb játékos a szerencseszámaira és a születési dátumokra hagyatkozik. Eközben azonban megfeledkeznek a 31-től nagyobb számokra, amelyeknek egyforma az esélyük a kisorsolásra. Így a kisebb kisorsolt kombinációk esetében a nyeremény általában több ember között osztódik.

Miután a fogadást megtetted, már csak a következő pénteken megtörténő sorsolásra kell várnod. A két sorsoló berendezés összesen 7 számot sorsol ki. Az első öt számot az a sorsoló gép sorsolja ki, amelyben 50 labdácska van 1-től 50-ig terjedő számokkal. A következő sorsolást a másik gép végzi, amelyben 10 szám található 1-től 10-ig.

Próbálj szerencsét az EuroJackpot lottóval

Az EuroJackpot-ot igazán megéri kipróbálni. A szelvényedet feladhatod mobiltelefonodon vagy táblagépeden is - a legtöbb EuroJackpot-ot kínáló társaságnál elérhető az iOS (Apple) és Android készülékekre fejlesztett számlottó mobil alkalmazás is. Ne habozz, válaszd ki a számokat amiket nyerőnek érzel, és pár kattintás után már részese is lettél ennek a hihetetlen játéknak, amelynek pénznyereménye megváltoztathatja az életedet. Sok sikert kívánunk!

Hol lehet online lottó sorsoláson részt venni
Lottoland Értékelés olvasása
The Lotter Értékelés olvasása
Jackpot.com Értékelés olvasása

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom