The Lotter

Lottó szelvények árusítása: Igen
A következő nyelveken érhető el:
Betétek és kifizetések: Többfajta gyors kifizetési módra van lehetőség
Belépési bónusz:
Licenc: Európai licenc
Regisztráció és próbálja ki a szerencséjét a lottó játékokban

Értékelés a The Lotter kaszinóról

A Lotter Enterprises Limited már 2002 óta online hozzáférést biztosít a világ számos, hivatalos lottó sorsolásához. A cég az Ön nevében megvásárolja a lottó szelvényt amelynek szkennelt másolatát azonnal megtekintheti. A folyamat alatt több millió regisztrált játékos már be is gyűjtötte nyereményét. A szelvény ára tartalmazza a kezelési költségeket, tehát a nyeremény teljes mértékben az Öné lesz.

Nemzetiségétől függetlenül több mint 50 lottó játékban próbálhatja ki szerencséjét. Az ajánlatban megtalálható például az amerikai Powerball, az ausztrál Oz Lotto, a spanyol El Gordo, az olasz SuperEnalotto, a magyar Ötöslottó, a lengyel Lotto, az orosz Gosloto 6/45, az európai EuroJackpot, az EuroMillions és még sok más lottó játék. A Weboldalon, a széles játékkínálaton kívül, hozzáférhet az összes eredményhez és játéktörténetéhez is. Töltse le az oldal mobil alkalmazását (amely elérhető iPod-ról, iPhone-ról vagy Android-ról) és mindig nyomon-követheti a játék eredményeit. Az oldal egy másik, nagyon fontos előnye, hogy több nyelven is elérhető.

Promók és hírek

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom