Játsszon felelősen online lottó játékokat

Játsszon felelősen online lottó játékokat

2016-08-02 16:57:18 -

Kaparós sorjegyek és lottó – enyhébb szerencsejátékok

A kaparós sorjegyek és a lottó minden kultúrában a társadalmilag legelfogadottabb szerencsejáték formáját jelképezik. Ha elmondja, hogy játszott az Eurojackpot-on vagy vett néhány kaparós sorjegyet senki sem fogja önt szerencsejáték függőnek tartani. Azonban, ha megemlíti, hogy ellátogatott egy online kaszinó oldalára, előfordulhat, hogy néhány rosszalló tekintettel fog szembesülni. Érdekesnek tűnhet az a tény, hogy a kifizetési arány (a nyeremények a százaléka a teljes befizetésekből) más játékok esetén nagyobb mint a lottó játékokban – például a rulett vagy a nyerőautomaták rendelkeznek a legnagyobb kifizetési aránnyal.

Lottó függőség

Annak ellenére, hogy a lottó a szerencsejáték egy enyhébb formája, mégis figyelemmel kell kísérnünk a játékot. Mindig csak annyit fektessen be amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen. Végül is a kaparós sorjegyek és a lottó játékok is első sorban a szórakozásról szólnak. Ha rendszeresen játszik figyelnie kell arra, hogy a havi összeg amit a játékra fordít sose veszélyeztesse a családi költségvetést. A lehetséges nyeremények mindig csábítóak, sokszor látunk több millió euró értékű jackpot nyereményeket, de nem felejtkezhetünk meg arról, hogy hiába veszünk kaparós sorjegyet vagy lottó szelvényt a nyeremények nem biztosak.

Mindig van segítség

Ha úgy érzi túl sokat játszik, túl nagy stresszt él át amíg a lottó eredményekre vár, ha a családja és barátai óvatosságra intik, akkor jobb ha egy kis szünetet tart. Ha a helyzet súlyosbodik, vegyen erőt magán és keressen fel egy pszichológust vagy látogasson el olyan weboldalra amely kifejezetten ezzel a problémával foglalkozik, mint például:

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Ace scratch Scratch card NetEnt Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom