Csillagászati nyeremény a Mega Millions-ban

Csillagászati nyeremény a Mega Millions-ban

2019-01-24 00:00:00 -

A Mega Millions amerikai lottójáték egy szerencsés játékost dollármilliárdossá tett. Igen, nem tévedés! Egy dél-karolinai lottózó vitte el a hihetetlen 1,6 milliárd dolláros nyereményt, ami a világ eddigi legnagyobb nyereménye. Az eddigi elsőség a 2012-ben elvitt fél milliárd dolláros nyereményt illette, amin egy kaliforniai, egy floridai és egy Tennessee állambeli nyertes egyenlően osztozott.

A nyertes valóban Fortuna kegyeltje volt. Sikerült ugyanis helyesen megtippelni a 6 nyertes számot: 5,28,62,65,70 és a Mega Ball 5-öt. Ez már-már hihetetlennek tűnik, mivel az ilyen nyeremény esélye egy a 302 millióhoz. Ha senki sem találta volna el a számokat, a jackpot összege 2 milliárdra kúszott volna.

„Egy millió dollár megváltoztatja az életét. De egy milliárd dollár már egy nagyon szokatlan összeg”, közölte John Crown, aki a nyertes számokat bejelentette. „Az ilyen jackpotban az izgalom és a lelkesedés a legfantasztikusabb, és az, hogy épp most történik!”

Minden nyertesnek két lehetősége van. Vagy az azonnali kifizetést választja, így lemond a nyereménye csaknem feléről (ezesetben 878 millió dollárról), vagy az 1,5 milliárd dollárt a következő 29 évben fizetik ki neki részletekben.

Bár a nyeremény hatalmas, a társaságot minden bizonnyal ekkora összeg sem viszi a csődbe. Az amerikaiak valóban szeretnek tippelni, csak az elmúlt évben 72 milliárd dollárt játszottak el a hagyományos lottókon.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Ace scratch Scratch card NetEnt Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom