Szórakozz sorsjegyek kaparásával

Szórakozz sorsjegyek kaparásával

2019-06-13 11:22:29 -

A szerencseátékok közé nemcsak a nyerőgépek, a rulett, a blackjack vagy a póker tartozik. A kaszinójátékok alapját képező ajánlatnál a lottóban vagy a kaparós sorsjegyekkel is megkísértheted Fortunát. A sorsjegyek az alacsony kezdeti befektetés ellenére valóban komoly összegű nyereménnyel kecsegtetnek.

Mik azok a kaparós sorsjegyek?

A kaparós sorsjegyek vagy sorsjegyek a hagyományos lóttójátékok közé tartoznak. Szinte bárhol kaphatók – bizonyos országokban az újságos standokon, sőt, akár a postán vagy a benzinkúton is megvásárolhatók. Nagy előnye a lottóval szemben, hogy nem kell napokat vagy heteket várni a legközelebbi sorsolás eredményére. Rögtön a helyszínen megtudhatod, hogy nyertél-e. Dörzsölöd le a nyerő mezőt, és azonnal megtudhatod, hogy nyertes vagy vesztes sorsjegyet húztál.

A kaparós sorsjegyek nagyon régóta léteznek

Különféle kaparós sorsjegy típussal találkozhatunk. Ezek különbözhetnek a témájukban, a nyeremény összegében és a nyerési esélyekben is. Választhatsz például lóherés, drágaköves témájú, filmektől inspirált, karácsonyi vagy húsvéti témájú sorsjegyekből. A sorsjegyek ára is különféle, és eszerint változik a nyeremény összege is. A maximális nyeremény pedig valóban az egekig szökhet.

Online kaparós sorsjegy az interneten

Ma már online is játszhatsz kaparós sorsjegyekkel, közvetlenül otthonról. Az e-sorsjegyek a hagyományos sorsjegyhez hasonlóan működnek. Egyszerűen rámutatsz a legszimpatikusabbra, és már dörzsölheted is. Az online változatnál két lehetőségből választhatsz. Rákattinthatsz az „összes kaparása” billentyűre, vagy izgalmasabbá teheted a játékot, ha fokozatosan dörzsölöd le a nyerő mezőket. Ha nyertél, az összeget jóváírjuk a számládon. A sorsjegyek számát és a nyertes kombinációkat kötelezően meg kell adni a kibocsátási nyereménystruktúrában.

Mielőtt pénzért tennéd kockára a szerencsédet, próbáld ki a kaparós sorsjegyeket ingyen. Kipróbálhatod, milyen érzés egy e-sorsjegy ledörzsölése, tesztelheted a játékot és az érdekes funkciókat.

Hol játszhatsz online kaparós sorsjegyekkel?

A sorsjegyek sok legális internet kaszinóban megtalálhatók. Sokféle témájú hagyományos kaparós sorsjegy közül választhatsz. Ezek minden országban eltérők.

Felelős játék az e-sorsjegyekkel

Sokan a kaparós sorsjegyet nem tekinti szerencsejátéknak. De az érzés sokszor hamis. Mint sok más szerencsejátéknál, a kaparós sorsjegyeknél is érvényes, hogy a játék akkor nyújt élvezetet, ha felelősségteljesen játsszák. Kerüld a késő esti órákban vagy az ittas állapotban történő játékot. A kaszinójátékok egyik ellensége a fáradtság, aminek a számlájára legtöbbször a figyelmetlenségből eredő hibák írhatók.

Megéri online kaparós sorsjegyekkel játszani?

Igen, bár a kaparós e-sorsjegyek nyereményének többsége aránylag kicsi. De komoly esélyed van rá, hogy az anyagi helyzeted egy szép összeggel növeld. Arról már nem is beszélve, hogy az online sorsjegyek nyerési aránya sokkal jobb, mint a hagyományos sorsjegyeké.

Mindenesetre legyen mindig kész terved arra az esetre, ha valóban szerencsésre fordul a helyzet. Soha nem tudhatod, melyik sarkon vár rád a szerencse.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Ace scratch Scratch card NetEnt Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom