Most Eurojackpot is online az interneten keresztül

Most Eurojackpot is online az interneten keresztül

2014-09-16 22:58:36 -

Az Eurojackpot Európa népszerű lottója. Maga az ötlet, hogy a játékot több országban is lehet játszani, nagyban hozzájárult a népszerűségéhez. A szabályok olyanok, hogy a jackpot soha nem esik 10 000 000 euró alá, és a fogadott összeg felét mindig szétosztják a nyertesek között. Kezdetnek nem is rossz. A lottó jelenleg 17 európai országban működik, a közeljövőben még bővül majd olyan országokkal, mint Szlovákia, Magyarország és talán valamivel később Csehország. Ez csak az adott ország engedélyeztetési eljárásától függ.

Ha szereti az online játékokat, és szokott online vásárolni, akkor semmi akadálya nincs, hogy már ma Eurojackpotot játsszon - az interneten keresztül. Egyszerű regisztrációt követően hitelkártyás, Skrill vagy Neteller fizetéssel, nincs akadálya, hogy a kiválasztott sorsjegyet online kitölthesse. Sok előnye is van: amellett, hogy kényelmes, érdekes promóciókat is kínálnak csak az interneten.

2014. szeptemberében egy finn játékos is kitöltött egy sorsjegyet az interneten. Abban a pillanatban, nem gondolta volna, hogy övé lesz a 61,2 millió eurós rekord jackpot nyeremény. Még csak nem is kellett elmennie felvenni a nyereményt, automatikusan átutalták a bankszámlájára.

Játsszon Eurojackpotot ma, az interneten keresztül
Hol lehet online lottó sorsoláson részt venni
Lottoland Értékelés olvasása
The Lotter Értékelés olvasása
Jackpot.com Értékelés olvasása

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom