Miért válasszak online kaparós sorsjegyeket?

Miért válasszak online kaparós sorsjegyeket?

2014-06-23 09:47:48 -

Ez igazán egyszerű. Először és legfőképpen azért mert nem kell a boltig vezető egész úton arra gondolnia, hogy vesz egy kaparós sorsjegyet, hanem otthona kényelméből, azonnal kipróbálhatja szerencséjét ezzel az online játékkal.

Számolhat azzal is, hogy nyerési esélyei magasabbak, ha online kaparós sorsjegyet választ. Az online kaparós sorsjegyekre a kifizetés aránya 95%. Ez a hagyományos üzletekben vásárolt kaparós sorsjegyeknél sokkal alacsonyabb. Azokat úgy tervezték, hogy a vásárló számára 50 - 75%-ban térüljenek meg (a 75% a drágább fajta).

Azt kérdezi, hogy miért ez a különbség? - hogy miért adnának magasabb nyereményt a hagyományos kaparós sorsjegyekhez képest? Ez csak a folyamatosan növekedő internetes verseny hatása?

Sok minden van e-mögött, íme néhány példa a befolyásoló tényezőkre.

A sorsjegyek gyártási költsége

Gondolt már valaha arra, hogy hova kerül a pénze amikor kaparós sorsjegyet vásárol, és, hogy mi minden van még e-mögött?

A biztonsági elemeket tartalmazó papír alapú kaparós sorsjegyek előállítása, a marketing, a tervezés, a terjesztés az üzletek felé, sok-sok pénzbe kerül. Ezeket a költséget a játékosnak felkínált nyeremények is tükrözik.

Szerencsejáték monopólium

A legtöbb kaparós sorsjegyet állami és nemzeti szerencsejáték vállalatok kínálják. Működésük, gyakran nem gazdaságos. Mi úgy látjuk, hogy logóik ésszerűtlenül túlértékelt reklám a médiában és a spotokban. Ezeknek a vállalatoknak magas profitot és nyereséget kell termelniük az állami költségvetés számára. Gyakran költenek hatalmas összegeket a sportok és más rendezvények támogatására. Ez az összes aspektus hatással van az Ön nyerési esélyére.

Ugye érti mire gondoltunk? Ha igen, olvasson tovább!

Az online kaszinók és fogadóirodák elsődleges előnye az, hogy azok sokkal olcsóbban tudnak működni a nemzeti szerencsejáték vállalatoknál, melyek a hagyományos boltjaikat működtetik. Az internetes kaszinók kevesebb alkalmazottal működnek, kemény gazdasági versenyben és nyomdai költségeik sincsenek, így az online kaparós sorsjegyeknél nagyobb részt tudnak a nyereményekre fordítani. A marketing, a reklám és a terjesztési költségek is pusztán az internetes környezetre korlátozódnak, és azokat is a minimálisra csökkentették. Ez teszi lehetővé a magasabb nyeremény százalékot.

Mindezen szempontok figyelembe vételével, egyértelmű, hogy az online kaparós sorsjegyek miért fizetnek jobban, mint a hagyományosak, és miért ilyen magas a nyerési arány. A pozitív előnyök mellett is sokan vannak még, akik a boltokban a hagyományos kaparós sorsjegyeket vásárolják.

Miért bíznak még mindig ilyen sokan a papír alapú kaparós sorsjegyekben?

Az egyik legfontosabb dolog az, hogy a nemzeti szerencsejáték vállalatoknak hírneve van - egy olyan márka, ha úgy tetszik, melyhez az emberek lojálisak és amiben megbíznak.

Egy másik dolog az, hogy az emberek gyakran nincsenek tisztában azzal a lehetőséggel, hogy online is játszhatnak kaparós sorsjegyekkel. Ismerjük az online rulettet, a pókert, a Blackjacket és a többi játékot, de az online kaparós sorsjegyek még mindig keresik az utat a játékosaikhoz.

Az online kaszinókkal szembeni ellenkampányok melyeket néhány országban folytatnak, szintén központi szerepet játszanak ebben. A szerencsejáték vállalatok monopol helyzete nagy nyomást teremt, és ezért ilyen jelentős a lobbizás az ő érdekükben.

Az online vásárlás még több előnnyel jár?

Az online kaszinók által a játékosoknak biztosított egyéb előnyök is jelentősek. Ez gyakorlatilag különféle jutalmakat, versenyeket, bónuszjátékokat és hűségprogramokat valamint rengeteg más bónuszt jelent.

Összehasonlításunk egyértelművé teszi, hogy az online kaparós sorsjegyek választása sokkal jobb a játékos számára, mint a hagyományos sorsjegyeké.

Vásároljon online kaparós sorsjegyeket
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Ace scratch Scratch card NetEnt Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom