Játék az internetes kaparós sorsjegyekkel

Játék az internetes kaparós sorsjegyekkel

2016-08-03 07:51:21 -

Ahogy a fogadások, rulettjátékok a hagyományos, épületekben működő intézményekből fokozatosan átköltöznek az internetre, ugyanez a trend megfigyelhető más szerencsejátékoknál, például a kaparós és más sorsjegyeknél is. Így nem muszáj elmennünk az újságárushoz, a postára vagy a lottózóba. Ha már elegünk van a hagyományos kaparós sorsjegyekből, kipróbálhatjuk a virtuális változatokat. Ehhez pusztán be kell jelentkeznünk a kedvenc internetes kaszinónkba, ahol online vásárolhatunk kaparós és más sorsjegyeket.

Hogyan kaparhatjuk le a sorsjegyet az interneten?

A dolog ugyanúgy működik, mint a papír alapú kaparós sorsjegy. Először is, elektronikusan létrehoznak egy adag virtuális kaparós sorsjegyet – ennek megfelelője a papírsorsjegy-nyomtatás. Ezután a játékos ezekből választja ki és vásárolja meg a sorsjegyét. A nyereménymező lekaparásával vagy megnyitásával előkerült jelkép megmutatja a nyeremény mértékét (ha nyertünk). Minden nyerő kombináció és ábra fenn van a kártyacsomag oldalán, a nyerő jegyek számával együtt.

Biztonságosak az online sorsjegyek?

Ha honlapunkon meghatározott, engedéllyel rendelkező online kaszinók egyikében játszunk, akkor nincs semmi félnivalónk. Az Európai Unión belül az internetes kaszinókat hitelesítő hatóság felügyeli. A hatóság ellenőrzi a szigorú szabályozás és a fairplay szabályoknak való megfelelőséget. Minden játék a lefektetett szabályok szerint zajlik.

Kaparós sorsjegyek fajtái

Minden kaparós sorsjegyjátéknak ugyanaz az alapelve. A különböző sorozatok csak bizonyos jellemzőikben különböznek, azaz az egyes kártyák árában, a legnagyobb nyeremény összegében, a sorozaton belüli nyereményeloszlásban és a sorsjegyek, valamint a nyerő ábrák külső megjelenésében. Bizonyos sorozatokkal még növekményes jackpot-nyerésre is lehetőség van a játék során.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Ace scratch Scratch card NetEnt Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom