Csoportos fogadások a lottón

Csoportos fogadások a lottón

2020-06-23 00:00:00 -

A lottónyereményhez vezető utak különbözők. Egyes játékosok matematikai ismereteiket igyekeznek felhasználni, vagy régebbi sorsolások nyilvántartásait böngészik, és táblázatokat készítenek a kisorsolt számokról, mások egyszerűen a szerencsére bízzák magukat. Emellett pedig akadnak olyanok, akik a csoportos fogadással próbálják növelni nyerési esélyeiket.

Hogyan működik a csoportos fogadás?

A csoportos játékhoz semmilyen különleges gombot vagy funkciót nem talál az interneten. A csoportos fogadást a barátokkal, szomszédokkal vagy a családdal kötött megegyezést követően teheti meg. Kiválasztja a játékot, amelyben csoportos fogadást kíván tenni, és mindegyikük leadja a megtett számokat tartalmazó szelvényt. Az esetleges nyeremény összegét esetén egyenlően szétosztják az összes játékos között.

Miért előnyös a csoportos fogadás?

A lottójátékok esetében fennáll a jackpot megnyerésének bizonyos valószínűsége. Első látásra távolinak tűnhet a nyeremény, de bármikor beüthet egy lélegzetelállító jackpot. Nem lehetetlen nagy összeget nyerni, időnként egy kis szerencse is elegendő. Ha nem szeretne kizárólag a szerencsére hagyatkozni, a csoportos fogadás segíthet növelni a valószínűséget, akár a többszörösére is.

Csoportos fogadás a gyakorlatban

A csoportos játék a finnországi Siilinjärvi városka lakóinak is bejött. Néhány másodperc leforgása alatt 50 új milliomos tűnt fel a településen. A 10 euróért vásárolt nyerő szelvény óriási, 90 millió eurós jackpotot hozott. A szelvény csoportos fogadásból származott, amelyet a finn kisváros 50 lakosa adott fel.

Mindegyikük egy tippet tett meg, és megállapodtak, hogy az esetleges nyereményt egyenlő részekre osztják egymás között. Ily módon 50-szeresére növelték a nyerési esélyt, és sikerrel is jártak. A játékosok mindegyike több mint egymillió eurót vitt haza.

Hol próbálhatja ki a csoportos játékot?

A csoportos játékkal például bármely lottótípus esetében próbát tehet. Válasszon egy olyan lottót, amely figyelemre méltó jackpotot kínál. Minél többen kapcsolódnak be a csoportos fogadásba, annál nagyobb lesz a nyerési esély.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Ace scratch Scratch card NetEnt Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom