The Lotter

The Lotter

Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal BELÉPÉS

A Lotter Enterprises Limited már 2002 óta online hozzáférést biztosít a világ számos, hivatalos lottó sorsolásához. A cég az Ön nevében megvásárolja a lottó szelvényt amelynek szkennelt másolatát azonnal megtekintheti. A folyamat alatt több millió regisztrált játékos már be is gyűjtötte nyereményét. A szelvény ára tartalmazza a kezelési költségeket, tehát a nyeremény teljes mértékben az Öné lesz.

Nemzetiségétől függetlenül több mint 50 lottó játékban próbálhatja ki szerencséjét. Az ajánlatban megtalálható például az amerikai Powerball, az ausztrál Oz Lotto, a spanyol El Gordo, az olasz SuperEnalotto, a magyar Ötöslottó, a lengyel Lotto, az orosz Gosloto 6/45, az európai EuroJackpot, az EuroMillions és még sok más lottó játék. A Weboldalon, a széles játékkínálaton kívül, hozzáférhet az összes eredményhez és játéktörténetéhez is. Töltse le az oldal mobil alkalmazását (amely elérhető iPod-ról, iPhone-ról vagy Android-ról) és mindig nyomon-követheti a játék eredményeit. Az oldal egy másik, nagyon fontos előnye, hogy több nyelven is elérhető.

Regisztráció és próbálja ki a szerencséjét a lottó játékokban
Lottó szelvények árusítása: Igen
A következő nyelveken érhető el:
Betétek és kifizetések: Többfajta gyors kifizetési módra van lehetőség
Hűség bónusz:

VIP pontjaitól függően akár 20% kedvezményben is részesülhet.

Licenc: Európai licenc
Képernyőfotók:

Promók és hírek

  • Játékos kedvezmények

    Játékos kedvezmények

    2016-08-08 19:28:09

    Ha belép a VIP lottó klubba, azon felül, hogy értékes jackpot nyereményekért játszhat további kedvezményekben és bónuszokban is részesülhet! Minden elköltött dollár után egy VIP pontot nyer. Minél több pontot gyűjt, annál több pénzt takaríthat meg. Ha elegendő ponttal rendelkezik, akár 20% kedvezményt is kaphat jegyvásárlás esetén. A szolgáltatás tartalmazza a napi 24 órában és 15 nyelven elérhető ügyfélszolgálatot is.

    Regisztrációés próbálja ki a szerencséjét a lottó játékokban

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom